Parajumpers Jakke Jakker Dame Long Bear

Parajumpers Udsalg Long Bear Kodiak

Den nye forår/sommer 2013 kollektion er inspireret af en verden, der er i konstant forandring. På grund af dynamikken i det enogtyvende århundrede, tendenser kommer og går og folks prioriteter og smag er i konstant udvikling.

PARAJUMPERS er en blanding af funktionelt overtøj, fra den jakke, der er perfekt til byen, for at den jakke, det er sjovt at bære under din fritid til superlight ned fyldt vest perfekt for rejsende.

Men én ting er altid gælder for denne indsamling, ligesom det altid har været i fortiden: vores jakker er designet til sidste, uanset om du klemme dem ind i en kuffert, bære dem over din daglige kulør eller gå ud af hoppe vandpytter.

Sandsynligvis den største punkt i styrke, men er fit: både mænds og kvinders stilarter er udviklet, programmeret og udviklet på en sådan måde at de passer kroppen perfekt, gøre bæreren ser sexet og cool.

PARAJUMPERS ikke følger kortsigtede tendenser eller årstidens humør... thats hvorfor du vil aldrig finde engangs farver i vores samlinger. De er designet til at se utroligt fashionable i dag, men de vil se godt ud i 10 år fra nu, også.

Stofferne er ekstremt modstandsdygtige over; farverne er nye og lyse i nogle kategorier, elegant og klassisk i andre stonewashed og pastel i andre igen.